STARCAST: B.A.P’nin Sürprizi İzlenebilir Radyo Programı! ‘Neredesin? Ne Yapıyorsun?’

Translator: Fatma
Original post: http://www.bapyessir.com/2014/08/starcast-baps-surprise-open-radio-where.html

İnsanlar şöyle der; hayat peş peşe gelen beklenmedik olaylar zinciridir ve bu yüzden daima yeni ve heyecan vericidir. Siz de B.A.P’nin bir gün beklenmedik bir şekilde gerçekleşen bu sürpriz etkinliğine şaşırdınız mı?^^ Doğrusu bu konuda şans pek yüksek olmasa da, biz B.A.P Starcast kanalı olarak, siz BABYler ne zaman isterseniz B.A.P’yi karşınıza çıkarmaya hazırız! Uzun zaman sonra, hepinize selamlar.


Duyduk ki BABYler, B.A.P’nin ortalıkta görünmeyen 6 üyesinin nerede olduklarını ve neler yaptıklarını merak ediyormuş. Bu nedenle bu “Sürpriz” izlenebilir radyo programını büyük bir gizlilik içinde hazırladık. Üyeler büyük bir özenle canlı yayının nasıl işleyeceğini, BABYlerin ekranı nasıl göreceğini ve BABYlerden gelen mesajları nasıl okuyabileceklerini kontrol etmeye başladılar. Seslerinden ve hareketlerinden de anlaşılabileceği gibi, B.A.P de uzun zaman sonra BABYlerle buluştukları için oldukça heyecanlıydılar.




Bu etkinlik kasten “küresel hesap” üzerinden yapıldı çünkü B.A.P yalnızca Koreli BABYleri değil, dünyanın her yerindeki BABYleri önemsiyor. Ve sanki onların bu düşünceleri BABYlerin zihinlerine girmişcesine, tam 110,000 kişi siteye giriş yapıp B.A.P’yle yapılan bu etkinliğe katıldı. Herkese çok teşekkürler! ♥



Bang Yongguk ve Jongup, adeta gerçek kardeşler gibi birbirlerine çok benziyorlar bugün. Her ikisi de “Özel DJ” rolünü üstlendiler bugün ve yayını yönettiler, akıcı sunuculuk yaptılar ve araya küçük şakalar ekleyerek, profesyonel DJler gibi iş çıkardılar. Zorlu yarışın sonunda “Merkezde olma”ya değdi mi acaba?  (‘’) Biz şahsen, senaryoya sadık kalan Jongup ve daha serbest takılan Bang Yongguk’a, aralarındaki muhteşem uyum sebebiyle 5 yıldız veriyoruz! ★★★★



Her ne kadar çocuklar kendi aralarında, son zamanlarda neler yaptıklarıyla ilgili konuşsalar da, canlı yayında bunu BABYlerle paylaşmak çok daha özeldi. İşte bu resimde küçük maknae Zelo ve dikkatli çalışan Zelo ile ilgilenen Daehyun’u görüyorsunuz! Bu anı kaçıramazdık, değil mi?
Son zamanlarda konserlere gidip çeşitli müzisyenlerle tanışarak içsel istikrarını sağladığı için kendisiyle gurur duyan Daehyun ve yeni insanlarla tanışıp iyi arkadaşlar edinerek örnek bir kişilik sergileyen Zelo’nun içinde bulundukları durumu birbirine yakın bulduk. Birbirleriyle uyum içinde oldukları için onlara “oda arkadaşı takımı” adını vermeyi uygun gördük.



Son zamanların modası Instagram’ın sıkı bir kullanıcısı olan Himchan’ın yüzü biraz asık gibiydi. Çünkü ona göre hayranları, onun gecenin bir vaktinde “yiyecek” resimleri paylaşmasından hoşlanmıyorlarmış. Neden anlamıyorsun Himchan, BABYler senin selcalarını istiyor! ㅠㅠ Hazır o keskin çene kemiklerin hala oradayken, lütfen daha çok selca paylaş 88
Son zamanlarda sıkı bir şekilde egzersiz yapan Youngjae bize bir sır verdi. Kendisi hem kilo vermiş hem de havalı bir vücudu varmış, değil mi? Kim 24 ile parmaklarını tutuşturan ve STARCAST yayını boyunca bütün cazibesini konuşturacağına söz verdiği için, onun bu sırrını onaylamayı dört gözle bekliyoruz. (Ee, karın kaslarını ne zaman görebileceğiz Youngjae? ^^;)


Çok kısa bir süre içinde 5000’den fazla yorum bırakıldığına bakılırsa, BABYlerin, B.A.P’ye olan ilgisi inanılmazdı. Biz de en çok sorulan soruları bir araya getirdik. BABYler bütün üyeleri çok sevdikleri için her üyeye sorulan soru vardı. Üyelerin hepsine sorulan sorular da seçtik ve bunun yanında kişisel sorularını, her birinin Matoki rengindeki kartonlara yazdık.  ‘’)v


B.A.P üyeleri, BABYlerin onlar hakkında neleri merak ettiğini öğrenmek için sabırsızlıkla beklediler. Buna rağmen hiçbiri kartonları yayından önce açmadı çünkü onlara göre “yayın esnasında rastgele seçerek, sorulara o anda cevap vermek bu işin cazibesiydi”. Üyelerin büyük bir dikkatle seçtikleri soruların neler olduğunu hatırlıyor musunuz?


Zelo, samimiyetle sorusunu cevaplıyor. ♥_♥ (Gençlik günlerinin bitmesine yalnızca 3 ay kaldığını duydukㅠㅠ [3 ay sonra 18 yaşına basıyor]) Tıpkı bir yetişkin gibi minnettarlığını sundu. “Bu kadar çok ülkede konser verebilmemiz, bizi çok seven hayranlarımız sayesinde gerçekleşti. Ve ben bütün bunları tecrübe edebildiğim için çok minnettarım.” Biz de senin daima yeni şeyler tecrübe edip öğrenerek müzik yapmaya devam etmeni diliyoruz.
B.A.P’nin “bal”ı rolünü üstlenen Daehyun (bal gibi ses, bal gibi tatlı cazibe, bal gibi selcalar ve “Yaz ortasında bir gece yarısı tatlılığı” [Programın sonunda hepsinden bir şarkı seçmeleri istendi. Bu, Daehyun’un seçtiği şarkıydı]) tıpkı kendisi gibi güzel ve tatlı sorular seçti. Derste oldukları için canlı yayını izleyemediklerinden dolayı üzgün olan lisesi BABYler, bunu okuyor musunuz? Hadi, Daehyun’un “bal gibi tatlı tezahüratını” dinleyin ve keyfiniz yerine gelsin.



Bu, B.A.P’nin BABYlerle geçirdiği bir zaman olduğu için, üyeler hiçbir kısıtlama altına girmeden, kendilerini dürüstçe ifade ettiler. Art arda gelen soruların sonunda veda etme vakti gelene kadar, BABYlerin “süper kahramanı” olan bu 6 üye, hayranlarının bilmek, görmek ve duymak istedikleri her şeyi onlara sundular.
İlk kez böyle bir canlı yayın yaptıkları için çok heyecanlı olan üyelerle geçirdiğiniz bu zaman eğlenceli miydi? Hoşunuza gitti mi? 


Öyleyse şimdi canlı yayından bazı eğlenceli anları hep birlikte tekrar yaşayalım. Lütfen aşağıdaki videoları izleyin ve B.A.P’nin “Neredesin? Ne yapıyorsun?” sürpriz canlı yayını izleyin. Bal tadında eğlenceli anlar olduğu konusunda garanti veriyoruz! :-) Canlı yayında bize katılan herkese tekrar çok teşekkür ediyoruz. Yeniden buluşmak üzere!




Bonus! Üyelerin imajlarını ve yayınla ilgili düşüncelerini görebileceğiniz bu videoyu mutlaka izleyin!


[Günün perde arkası]


DJ Jongup, provalar başlamadan önce “kalbüm yerinden fırlayacak sanki” diyerek ne kadar heyecanlı ve gergin olduğunu göstermişti. Ama program boyunca son derece sakin ve mutlu bir şekilde sunuculuk görevini yerine getirdiği için, siz onun bu gerginliğini fark etmediniz değil mi? Kahkahalarla gülerek ve acapella söyleyerek bizlere eğlenceli vakit geçirttiği için, ona bu görevi vermekle çok iyi ettik. ㅠㅠㅠㅠ Harika iş çıkardın! Sesi yükseltin~ Jongup’un “mutluluk virüsü” herkesin havasını yerine getirir!* (İngilizcesinde, Jongup’un ismindeki “up” kelimesini kullanarak, kelime oyunları yapılmış.)


Youngjae ve Sally arasındaki benzerlik, DJ Jongup’un şahin gözlerinden kaçmadı ^^; Sizce de benziyorlar mı?
“Bir yaz gece yarısı rüyası” Youngjae, eğer BABYler eğlenmişse, o zaman rahatça uyuyabileceğini söyledi. Eminiz ki o gece en güzel, en sevimli rüyaları görmüştür. Hep birlikte daha büyük rüyaları gerçekleştirelim ileride! 


Zelo, canlı yayından önce prova için toplandıklarında kendilerine verilen oyuncakları imzalarken, onun omzuna yaslanan Daehyun da kamerayı BABYlerin yerine koyarak göz kontağı kuruyor.
Hey, Daehyun, böyle sevimlilikler yapmaya devam edersen, çekim bizim için zor geçebilir. Parlayan gözlerin yüzünden seni cezalandırıyoruz. Böyle bir yerde, böyle bir hareket yapılır mı?


Zelo kendisine verilen bu hediye oyuncak bebeği çok sevmiş olacak ki, onu küpe gibi kulağına asıyor. Elinde olmadan yaptığı bu sevimli hareketlere bakınca, onun en küçük üye olduğu çabucak anlaşılıyor. Kendisine canlı yayının nasıl geçtiğini sorduğumuzda, çekingenlikle gülümseyerek, BABYlere söylemek istediği şeyin hepsini söyleyemediğini dile getiriyor. Sözlerinde ifade etmesen de, eminiz ki senin iyi düşüncelerin, hayranlarının zihninde yer ediyordur^^ Bir dahaki sefere, tamamını Zelo için ayıracağımız bir bölüm yaptığımızda, söylemek istediğin her şeyi söylersin.


Ekmek Bang Yongguk ve DJ BBang (BBang, Himchan’ın Yongguk’a taktığı bir isim ve Korece’de ekmek anlamına geliyor.) BABYlerin en sevdiği ekmek türleri. ‘’)♥ Canlı yayını son derece sakin bir şekilde sunarak, gerçek bir radyo DJi bile olsa, garip görünmeyeceğini kanıtladı. Canlı yayın başlamadan önce Jongup’un kulağına bir şeyler fısıldadıktan sonra, yayın başladığında kendini DJ hareketleriyle tanıttı. Her zamanki gibi çok zekiydi ve uzun zaman sonra onu yeniden görmek çok güzeldi.


Ama… Yalnızca bakıp sayfadan ayrılmayacaksınız değil mi? Hayır, Hayır! Aşağıya yorumlarınızı yazın ve B.A.P’nin sizler için hazırladığı sürprizleri kazanma şansını yakalayın.



Bunlar, LINE’ın karakter yastıkları. Üzerinde “B.A.P’nin sevgisini yalnızca kendisine saklayan” yazıyor. Bunları nasıl kazanabileceğinizi merak ediyor musunuz? Aşağıya, yayınla ilgili güzel yorumlar bırakanlar arasından 2 kişiyi seçip, onlara vereceğiz bu yastıkları.


B.A.P üyeleri ayrıca 110,000’den fazla olan katılımcılara teşekkür etmek için başka bir özel hediye hazırladı. Üzerinde, her bir üyeden, bir BABY için yazılmış özel bir mesaj olan kartlar! Youngjae ve Zelo sizlere bu kartları gösteriyor. Yine yorum yazanlar arasından 6 kişiyi seçip bu kartları vereceğiz.

©NAVER STARCAST, TSENTERTAINMENT | bapyessir.com #Fatma (Turkish)

No comments:

Post a Comment